miercuri, 16 martie 2011

Love Story 2.

Totul a inceput intr.o joaca,niciunul nu credea ca se va intampla ceva vreodata intre ei. Se tachineau, vorbeau mult, si fara sa.si dea seama se iubeau mult, aveau nevoie unul de celalalt, isi simteau lipsa. Baiatul a realizat sentimentele puternice pe care le avea pentru fata si ii trimise un mesaj:
''Bella, te iubesc enorm. Te iubesc din prima clipa in care te.am vazut. Simt ca ne leaga ceva mai mult de o simpla prietenie. As fii cel mai fericit baiat din lume daca m.ai lasa sa.ti arat cat de mult insemni pentru mine. Te iubesc mult,sufletel!.''
Fata, cand a citit mesajul a fost foarte fericita si il suna entuziasmata.' Si eu te iubesc, si mi.as dorii enorm daca as fii iubita ta.!' Baiatul nestiind ce sa.i mai spuna, plin de emotie, ii da.te intalinire in locul lor,un loc plin de verdeata si flori.
Cand, s.au intalnit s.au sarutat , s.au strans la piept si si.au rostit cuvinte frumoase.
Fetele din grupul lor erau foarte invidioase pe Bella,si.au incercat sa.i faca foarte mult rau,chiar spunandu.i baiatului ca fata il insala, insa relatia lor era bazata pe incredere.
A venit balul Bobocilor, insa fata nu era in oras, iar baiatul a mers singur, desigur foarte trist.Acolo s.a intalnit cu gasca, si cu cateva fete, prietene de.ale unui amic. Baiatul a exagerat cu alcoolul si dus de val, a uitat pentru cateva clipe rostul vietii lui,Bella, si a sarutat.o pe una dintre fete. Prietena cea mai buna a Bellei, a sunat.o trista si ii spuse fetei vestea cea rea.
Bellei siroaie de lacrimi cristaline i curgeau din abudenta pe obrazul palid. Ii scrise un mesaj baiatului:'Ne iubeam atat de mult. CUM AI PUTUT?!. Te urasc, si totusi te iubesc cu toata fiinta mea! Andrei, tu esti propia mea viata,pe care tocmai ai distrus.o!Totul intre noi se termina ACUM!. Stiu ca nu voi mai putea iubii niciodata, dar tie iti doresc sa fii fericit cu noua ta cucerire!. ADIO, Sufletul meu! Te urasc...Te ADOR...!.M.ai distrus!.''
Baiatul a doua zii cand a deschis telefonul si a citit mesajul de la iubita lui, cazu in genuchi, cu ochii plini de lacrimi si striga' TE IUBESC,BELLA! MA URASC!'. Fugii, descult la scoala fetei si intra in clasa ei, acesta statea in banca si plangea. O scoase cu forta afara si ii spuse printre lacrimi:' Daca ma parasesti,eu o sa mor, nu am cum sa traiesc fara inima, iar tu esti inima mea!. Am fost un idiot,un imbecil,un cretin! Uraste-ma dar nu.mi lua VIATA!. Nici macar nu stiu cum o cheama pe.. pe acea IDIO..''. Fata il intrerupse stergandu.i lacrimile:' Te rog,opreste.te.. Nu te voi mai putea saruta niciodata, cand stiu ca ai sarutat alta fata, nu te voi mai putea atinge niciodata, te iubesc prea mult ca sa fac asta. Tu ai scris fiecare rand al despartirii noastre, tu.. Uita.ma!. Si fata fugii in hohote de plans inapoi in clasa. Baiatul ramase intins pe jos plin de lacrimi si repeta: Fara tine viata nu are rost...!.
Se hotara sa se mute in alta tara, stiind ca nu putea sa stea in preajma sufletului sau fara sa o atinga. si ii respecta din plin dorintele fetei , caci stia foarte bine ca fiecare rana adanca pe care o lasa fata cu cuvintele ei o merita din plin. Atunci pleca,pleca departe,fara sa spuna nimic apropiatilor.Insa, nu a ajuns unde si.a propus... Avionul in care se afla s.a prabusit... Printre lucruri baiatului s.a gasit o foicica pe care scria: 'Te voi astepta fidel in cer, ingerasul meu'.!..

Un comentariu: